Fundamental Invest

I januar 2011 overtog Fundamental Fondsmæglerselskab A/S rådgiverrollen for Investeringsforeningen Tema Kapital, som vi døbte om til Investeringsforeningen Fundamental Invest. Investeringsuniverset for Fundamental Invest er danske børsnoterede aktier med særlig fokus på mindre og mellemstore virksomheder.

Sådan investerer vi

Fundamental Fondsmæglerselskab A/S håndplukker danske børsnoterede selskaber. Det er foreningens målsætning, at vi som rådgiver gennem egne og vores netværks kompetencer, at præstere et tilfredsstillende afkast for foreningens medlemmer gennem aktiv forvaltning. Der fokuseres på selskaber med lav prisfastsættelse (value-aktier), selskaber i turn-around proces, samt selskaber med en ledende markedsposition indenfor en særlig branche. Foreningens rådgiver, Fundamental Fondsmæglerselskab A/S, tager ikke hensyn til de enkelte selskabers vægtning i hverken C-25-indeks eller andre indeks, men fokuserer alene på selskabets kurspotentiale.

Performance

På 10 års sigt har Investeringsforeningen Fundamental Invest placeret sig som nummer 1 blandt samtlige investeringsforeninger med danske aktier som investeringsunivers.

Følg investeringsforeningens afkast her: www.morningstar.dk(klik på ÅTD for at få opdateret og sorteret afkast).

Sådan investerer du

Fondskoden for afdeling Stock Pick er DK0016272602, og for afdeling Stock Pick II Akkumulerende DK0060521854.

De er naturligvis også meget velkommen til at kontakte Fundamental Fondsmæglerselskab A/S på tlf. 39 90 37 00 eller på mail@fundamental.dk.

Mere info på www.fundamentalinvest.dk